Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i pamu centrifugal: malamalama i le gaosiga

O pamu centrifugal o se vaega taua o le tele o alamanuia, e pei o le suauu ma le kesi, vai vai, ma le gaosiga.Ua mamanuina e feaveai vai mai le tasi nofoaga i le isi ma o se tasi o ituaiga masani o pamu.Ae ui i lea, o le malamalama i le auala e fuafua ai le gaosiga o se pamu centrifugal e taua tele mo le faʻamautinoaina o le faʻatinoga lelei ma aloese mai le faʻaleagaina o tau.I lenei blog post, o le a matou suʻesuʻeina le gaosiga o pamu centrifugal ma pe faʻapefea ona faʻatatau.

O le a le mea e fa'auluina ai le Pump Centrifugal?

O le gaosiga o se pamu centrifugal e faasino i le aofaʻi o le vai e mafai e le pamu ona gaoioi i le iunite o le taimi.E masani ona fuaina i tulaga o le tafe (i kalone i le minute, lita i le minute, poʻo mita kupita i le itula) ma le ulu (i futu poʻo mita).O le fua o le tafe o le voluma lea o le suavai o loʻo faʻagaoioi i se taimi faʻapitoa, aʻo le ulu o le mamafa lea e manaʻomia e faʻanofo ai le sua i totonu o le pamu ma ui atu i soʻo se paipa poʻo ala i lona taunuuga mulimuli.

Fa'afefea ona Fa'atatauina le Fa'aulufalega o Pumu Centrifugal

E i ai ni nai auala eseese e faʻaaogaina e faʻatatau ai le gaosiga o pamu centrifugal, e faʻatatau i le faʻaoga patino ma le ituaiga pamu.O se tasi o auala o le vaʻavaʻai i le pamu pamu, o se kalafi e faʻaalia ai le sootaga i le va o le tafe ma le ulu.O le isi o le fa'aogaina lea o se fua fa'atatau i le lelei o le pamu, fa'aoga eletise, ma le saoasaoa o le afi.

Ina ia iloa le fua o le tafe o se pamu centrifugal, e manaʻomia le faia o fua i totonu ma fafo o le pamu, faʻaaoga mita poʻo fua.O le eseesega i le va o nei fua e lua o le a maua ai le tafe.Ina ia fuafua le ulu, e tatau ona fuaina le mamafa i totonu ma fafo o le pamu, ona fai lea o le eseesega i le va o nei fua e lua.

Mea e A'afia ai le Pumu Fa'aautu

E tele mea e mafai ona a'afia ai le gaosiga o se pamu centrifugal, e aofia ai:

1. Saosaoa pamu: O pamu centrifugal e iai se saoasaoa faʻapitoa e sili ona lelei le faʻaogaina.Faʻateleina pe faʻaitiitia le saoasaoa o le pamu e mafai ona aʻafia ai le tafe ma le ulu.

2. Lapopoa o le pamu: O le tele o le pamu e mafai foi ona a'afia ai le gaosiga, aua o pamu tetele e masani ona maualuga atu le tafe ma le ulu nai lo pamu laiti.

3. Suavai meatotino: O le ituaiga vai o loʻo pamu e mafai ona aʻafia ai le gaosiga, aua o sua e maualuga atu le viscosity poʻo le mamafa atonu e manaʻomia ai le tele o le mamafa e faʻaogaina i totonu o le masini.

4. Faʻasagaga faʻapitoa: O le teteʻe o le faiga, e aofia ai paipa ma mea faʻapipiʻi, e mafai foi ona aʻafia ai le gaosiga o le pamu, ona o le maualuga maualuga e mafai ona manaʻomia ai le tele o le mamafa e ausia ai le manaʻoga o le tafe ma le ulu.

Fa'ai'uga

O le malamalama i le gaosiga o le pamu centrifugal e taua tele mo le faʻamautinoaina o le faʻatinoga lelei ma aloese mai le faʻaleagaina o tau.E ala i le iloiloina o mea e pei o le saoasaoa o le pamu, tele, meatotino vai, ma le faʻaogaina o le tino, e mafai ona e fuafuaina le tafe ma le ulu e manaʻomia mo lau faʻaoga patino.Pe o e faʻaaogaina se pamu centrifugal mo vai togafitiga poʻo le suauʻu ma kesi alamanuia talosaga, o nei fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e faʻateleina le lelei o au meafaigaluega ma ausia au mea e manaʻomia.

talafou-2


Taimi meli: Me-25-2023